Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 95€ σε όλη την Ελλάδα!
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Αν αλλάξατε γνώμη για την αγορά σας, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν εντός 7 ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής του.

 

Ενημερώστε μας είτε τηλεφωνικά στο 6944153213 είτε στέλνοντας μας e-mail στο [email protected]


Απαραίτητες προϋποθέσεις για να γίνει δεκτή η επιστροφή είναι, το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει φορεθεί, να είναι στην αρχική του συσκευασία με όλα τα έγγραφα που το συνοδεύουν (απόδειξη αγοράς, κάρτα αλλαγής, εγγύηση κ.λ.π.)


Στην περίπτωση που πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις θα σας αποστείλω μέσω e-mail τον κωδικό εκπτωτικού κουπονιού ίσης αξίας του κοσμήματος που θέλετε να αλλάξετε.
Προσοχή! Μέχρι την στιγμή που το προϊόν θα φθάσει σε εμένα βρίσκεται στην δική σας ευθύνη, οπότε είναι σημαντικό να φροντίσετε η συσκευασία αποστολής να είναι ασφαλής ώστε να αποφευχθεί τυχόν φθορά κατά την μεταφορά του και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής.


Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

Επιστροφές ΔΕΝ γίνονται δεκτές σε :
- Σκουλαρίκια (για λόγους υγιεινής)
- Καπέλα (για λόγους υγιεινής)
- Εξατομικευμένες παραγγελίες

 

Στην περίπτωση που παραλάβατε λάθος παραγγελία, το κόσμημα που παραλάβατε είναι ελλαττωματικό ή φέρει φθορές που προκλήθηκαν κατά την διάρκεια της αποστολής του σε εσάς παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 24ωρών ώστε να φροντίσουμε για την αντικατάστασή του.
 

Τα έξοδα σε αυτές τις περιπτώσεις επιβαρύνουν την εταιρία μας.

 

 

 

Για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ), και θα πρέπει απαραιτήτως να έχει προηγηθεί συνεννόηση μαζί μας.


Για να συμπληρώσετε την φόρμα επιστροφής, κάντε κλικ εδώ