Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 95€
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

 

  

  

Διαλέγω με ιδιαίτερη φροντίδα, ώστε να δημιουργώ μοναδικά κοσμήματα για ιδιαίτερους ανθρώπους

Έτσι, μέσω της JO'S μπορώ και δημιουργώ ξεχωριστά κοσμήματα θεματικού χαρακτήρα περιορισμένου αριθμού καθώς και custom-made pieces.

Η ενασχόληση μου με το κόσμημα ήταν κάτι που προέκυψε από την ανάγκη μου να σχεδιάσω και να δημιουργήσω κάτι μοναδικό. Έχοντας πολλά ερεθίσματα από τον αθλητισμό, την τέχνη και την μουσική ήθελα να δημιουργήσω κοσμήματα και αξεσουάρ που εμπνέονται από τα παραπάνω και κρύβουν μια ιστορία. Οι συλλογές μου απευθύνονται σε ανθρώπους που ζητούν ένα μοναδικό και κομψό θεματικό κόσμημα που τους αντιπροσωπεύει, τους θυμίζει όμορφές στιγμές και θα ολοκληρώσει τις εμφανίσεις τους.

about

Κατερίνα Ανδρεοπούλου

 

Είμαι ημι-επαγγελματίας αθλήτρια wakeboard γεννημένη και μεγαλωμένη στο όμορφο νησί της Πάρου στην Ελλάδα το 1998.

 

Ξεκίνησα το wake το 2014 σε ηλικία 16 ετών στην Πάρο και ένιωσα παθιασμένη με αυτό από την πρώτη στιγμή. Το 2015 συμμετείχα στον πρώτο μου αγώνα στην Ελλάδα.

 

Από το 2019 έως και σήμερα έχω λάβει μέρος σε όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα wakeboarding που έχουν γίνει κατακτώντας τις πρώτες θέσεις στην κατηγορία μου, ενώ κορυφαία στιγμή παραμένει η συμμετοχή μου στους Μεσογειακούς Αγώνες το 2019 που διοργανώθηκε στην Πάτρα όπου και κατέλαβα την 3η  θέση.

 

 Σπουδάζω αθλητισμό στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από το 2017 και τα καλοκαίρια, εργάζομαι στην Πάρο στο στο Awake Water Sports Center ως εκπαιδεύτρια για σκι και wakeboard.

 

Αικατερίνη Λασκαρίδη

 

 

Ξεκίνησε την αγωνιστική της το 2009, και έκτοτε έχει κατακτήσει πολλά μετάλλια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 

Το 2015 προπονούνταν στη Γερμανία με τα άλογα της Charlotte, Berlin, & Elnino ( 6 ) .

 

Τώρα προπονεί και τρέχει άλογα στην Ελλάδα, με μεγάλη αγάπη στο άθλημα και την ευζωία των αλόγων της.

 

Το 2018 ήταν μια σημαντική χρονιά καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στο Nations Cup CSIO2* της Βουλγαρίας και την 5η στο CSIO2* 1.45 GP στην Αθήνα.

 

Το 2019 κέρδισε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα με 3 άλογα (1η,2η,3η θέση ).

 

Θεοδώρα Λιβανού

 

 

Είμαι μια 19χρονη διεθνής αμαζόνα Grand Prix και αγωνίζομαι για την Ελλάδα. Τα άλογα για μένα είναι μέρος του εαυτού μου. Κάνω ιππασία από πολύ μικρή ηλικία χάρη στη μητέρα μου που μοιραζόταν το ίδιο πάθος, και έτσι άρχισα να αγωνίζομαι όταν ήμουν 12.

 

 

Το 2018, εντάχθηκα σε επίπεδο νέων ιππέων και αγωνίστηκα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με τον FidoDido. Το 2019 ήταν μια μεγάλη χρονιά για μένα, αφού μόλις στα 17 μου πήγα στην κατηγορία Εlite. Έκανα το πρώτο μου Grand Prix με τον Dono Di Maggio και συνέχισα να αγωνίζομαι σε μεγάλες διοργανώσεις σε όλη την Ευρώπη με τον Dono αλλά και με τον Robinvale.

 

 

Μαζί αγωνιστήκαμε στο WorldCup το 2019/2020 και είχαμε μερικά απίστευτα αποτελέσματα στο CDIW του Σάλτσμπουργκ τερματίζοντας στην 6η θέση ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές.