Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 95€
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μέσω ACS COURIER και το κόστος αυτής είναι 3,90€ για Ελλάδα και 7,00€ για Κύπρο.

*Για μεγάλα αντικείμενα όπως ΚΑΠΕΛΑ, ΤΣΑΝΤΕΣ κ.λ.π. η χρέωση είναι 10,00€ για Ελλάδα και 15,00€ για Κύπρο.

Σε περίπτωση αντικαταβολής προκύπτει επιπλέον χρέωση 2,00 ευρώ για Ελλάδα όπου επιβαρύνει το σύνολο της παραγγελίας.

 

Οι παραδόσεις των παραγγελιών στην Ελλάδα γίνονται με ACS COURIER από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00 και οι χρόνοι έχουν ως εξής σύμφωνα με τις ενημερώσεις της εταιρίας:

  • 1-2 εργάσιμες μέρες εντός Αττικής,
  • 2-3 εργάσιμες εκτός Αττικής, εξαιρουμένων των δυσπρόσιτων περιοχών που ενδεχομένως ο χρόνος παράδοσης να υπερβαίνει τις 2-3 μέρες.
  • 5-7 εργάσιμες μέρες για Κύπρο εξαιρουμένων των δυσπρόσιτων περιοχών που ενδεχομένως ο χρόνος παράδοσης να υπερβαίνει τις 5-7 ημέρες.

Η παράδοση της παραγγελίας μπορεί να καθυστερήσει κατά τη διάρκεια περιόδων με μεγάλη εμπορική κίνηση (Εορτές, Εκπτώσεις), εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών ή σε περίπτωση ανωτέρας βίας. 

 

Σε κάθε παραγγελία ενημερώνεστε με email για τον αριθμό αποστολής της.


Σε περίπτωση αδυναμίας παράδοσης, η συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφοράς θα αφήσει μια ειδοποίηση προκειμένου να επικοινωνήσετε με κάποιον εκπρόσωπό τους. 

 

Το χρονικό περιθώριο προκειμένου να επικοινωνήσετε μαζί τους και να καθορίσετε εκ νέου αποστολή του προϊόντος είναι 24 ώρες.

 

Μετά το πέρας των 5ημερών παραμονής της αποστολής σας στο κατάστημα της μεταφορικής εταιρίας το προϊόν επιστρέφεται αυτόματα στο κατάστημά μας.
 

Όταν το προϊόν επιστραφεί σε εμάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να καθορίσουμε την εκ νέου την αποστολή του με χρέωση του παραλήπτη των νέων εξόδων αποστολής. (Ελλάδα 3,90 ευρώ και Κύπρος 7,00 ευρώ)

 

Στην περίπτωση άρνησης παραλαβής της παραγγελίας σας με αντικαταβολή για οποιοδήποτε λόγο υποχρεούστε να καταβάλετε τα έξοδα αποστολής και λοιπά έξοδα που με έχουν επιβαρύνει (Φ.Π.Α κ.λ.π) . Σε περίπτωση άρνησης απόδοσης των εν λόγω εξόδων θα κινηθούν άμεσα οι προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες.