Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 95€
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

 

Την παραγγελία σας μπορείτε να την πληρώσετε με τους εξής τρόπους :

 

   1. Πιστωτική κάρτα.
Γίνονται δεκτές όλες οι κάρτες Visa και Mastercard.    

  Για την ασφάλεια των συναλλαγών σας εγγυάται η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. Κατά την διάρκεια της αγοράς σας μεταφέρεστε αυτόματα σε ασφαλή διακομιστή της υπηρεσίας της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. Το www.jos.gr δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει τα στοιχεία της κάρτας σας.

 

                
2. Με αντικαταβολή (Ελλάδα και Κύπρος).
Σε αυτή την περίπτωση η πληρωμή της παραγγελίας σας θα γίνει με την παράδοση από την εταιρία ACS και επιβαρύνεστε με 2€ έξοδα αντικαταβολής για αποστολές εντός Ελλάδας και 2,50€ για αποστολές προς Κύπρο.

 

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας χωρίς να γίνει η πληρωμή. Η παραγγελία παραμένει εκκρεμής και οριστικοποιείται όταν ολοκληρωθεί η πληρωμή με την κατάθεση του συνολικού ποσού σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς, γράφοντας ως αιτιολογία τον αριθμό της παραγγελίας σας και το όνομα στο οποίο έγινε η παραγγελία.
Μόλις κάνετε την κατάθεση θα πρέπει να στείλετε το αποδεικτικό μέσω e-mail με το όνομα και τον αριθμό της παραγγελίας σας.

*Τυχόν τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου εσάς.

Η παραγγελία σας ακυρώνεται και τα προϊόντα αποδεσμεύονται αυτόματα μετά το πέρας 3 εργάσιμων ημερών στην περίπτωση που δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής.

 

ΑLPHA BANK
IBAN: GR43 0140 1730 1730 0231 0017 089
 ΓΛΥΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΙΒΑN GR42 0110 0750 0000 0754 0080 574
ΠΟΤΣΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ